Frakt & Retur

Shipping & Betaling

BETALING
Vi aksepterer følgende kredittkort direkte med vår konto: Visa, MasterCard etc. For første gang kundene, Vennligst sørg for å plassere din bestilling til din fakturaadresse, eller vi vil nekte transaksjonen.
Vi tar også bestillinger betalt via Western Union og Bank Transfer, Hvis du ønsker å betale med dem, kan du gjerne kontakte oss for detaljer.
 
Vennligst les følgende informasjon for mer informasjon før du handler hos oss:
1. Du bør bekrefte at kortet som blir brukt er ditt eller at du har vært spesielt godkjent av eieren av kortene for å bruke dem. Alle kort holdere er underlagt valideringskontroller og autorisasjon av kortutsteder. Dersom utsteder av betalingskortet nekter å godkjenne betalingen til oss, vil vi ikke være ansvarlig for noen forsinkelse eller ikke-levering.
 
2. Vi tar alle mulige tiltak, så langt det er i vår makt å gjøre det, for å holde detaljer om din bestilling og betaling sikker, men i fravær av uaktsomhet fra vår side kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap du måtte lide Hvis en tredjepart anskaffer uautorisert tilgang til data du gir når du besøker eller bestiller fra nettstedet.
 
3. Vi tar alle rimelige forholdsregler for å gjøre nettstedet vårt sikre. Alle transaksjonene på dette nettstedet er behandlet ved hjelp av Secure Socket Layer (SSL)-teknologi via vår sikre server. Hvis du er en bruker av butikken vår, vil vi sikkert lagre dine kredittkortopplysninger på våre systemer. Disse opplysningene vil være fullt kryptert og kun brukt i behandlingen av korttransaksjoner som du har igangsatt.
 
Merknader:
For sikkerhets skyld bør leveringsadressen være den samme som din fakturaadresse (som vist på den månedlige kontoutskriften for kredittkortet); litt tid hvis informasjonen er feil, det kan bli mislykket betaling, så kan du gå tilbake og plassere en ny ordre å betale for det igjen, vil det være ok.


SHIPPING
1. Shipping metode
1.Airmail(luftpost)
2.EMS ekspress
3.DHL/TNT/UPS/Others


2. LeveringstidFraktmetoder

areal

tid

Airmail(luftpost)

USA, Canada

6-14 virkedager

Australia, New Zealand, Singapore

5-11 virkedager

Storbritannia, Frankrike, Spania, Tyskland, Nederland, Japan, Belgia, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Sveits

7-15 virkedager

Italia, Brasil

10-25 virkedager

Andre land

7-15 virkedager

EMS

3-6 virkedager til hele verden

DHL/UPS

2-3 virkedager

3. Om Airmail(luftpost)
Airmail(luftpost) er post som transporteres med fly. Det kommer vanligvis raskere enn overflate post, og vanligvis koster mer å sende. Luftpost kan være det eneste alternativet for å sende mail til enkelte destinasjoner, for eksempel utenlands etc.
Register Airmail er den posten som du kan få sporingsnummeret å spore den på nettsiden.
Mer om luftpost, besøk Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Airmail
Hvis du har noen spørsmål om vår tjeneste, kan du gå til vår support forum å poste spørsmål, vil vår service team svare deg umiddelbart.

SPORING
Nedenfor er linkene til noen vanlige sporing nettsteder:
Airmail(luftpost) (her kan du spore din last via post nettsteder i over 90 land: http://www.track-trace.com/post
UPS: http://www.ups.com/content/us/en/index.jsx (engelsk).
http://www.ups.com/content/br/pt/index.jsx (portugisisk).
http://www.ups.com/content/ar/es/index.jsx (spansk).
EMS: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp (engelsk).
FEDEX: http://www.fedex.com/us/ (engelsk).
http://www.fedex.com/us_espanol/ (spansk).
DHL: http://www.dhl.com/publish/g0/en.high.html?main_index=yes (engelsk).
http://www.dhl.com.ar/publish/ar/es.high.html (spansk).
http://www.dhl.com.br/publish/br/pt.high.html (portugisisk).
TNT: http://www.tnt.com/country/en_us.html (engelsk).
http://www.tnt.com/country/es_ar.html (spansk).
http://www.tnt.com/country/pt_br.html (portugisisk).

Bestill politikk
1. Hvordan bestiller jeg en online bestilling?
(1) Velg produkter (passende mengder, størrelser, osv.) du ønsker å kjøpe, legge til elementet i handlekurven.
(2) Klikk på Checkout knappen.
(3) Bekreft levering informasjon må faktureringsadressen samsvarer leveringsadressen .. Deretter kan du fortsette til kassen.
(4) Du kan bekrefte at du betalingsinformasjon og velge betalingen method.Enter din innløsning koden hvis du har noen.
(5) Gjennomgå rekkefølgen informasjon før submitting.You trenger for å fylle inn kredittkortinformasjonen din, og sørg for at informasjonen er autentisk og matching.
(6) Da vil du motta en e-postbekreftelse om rekkefølgen.

2. Tilpasset, Plikter og merverdiavgift
Vi har alltid pakket ordren som en gave, men fordi alle elementene er solgt på en Delivery Duty Skyldig basis, og dermed noen land kan ilegge importavgifter på leveranser. Kundene er ansvarlig for eventuelle toll eller avgifter som kan ilegges en levering i mottakerlandet.

3. Ordreannullering
For å kansellere en bestilling, vennligst kontakt oss umiddelbart. Kansellerte bestillinger som ikke er levert vil bli refundert med fradrag av en 6% av ordren (e) total pris som er avbestillingsgebyr. Avbestillingsgebyr belastes for å dekke administrative kostnader og transaksjonsgebyrer involvert i kansellering av ordre (r).

Vi behandler alle bestillinger innen 6-8 timer etter ordre er plassert, så vi kan ikke i stand til å kansellere en bestilling etter at den er plassert. Håper du kan forstå dette sentrale punkt.

Hva mer kan vi ikke godta kanselleringer for produkter som allerede er levert og vår Returrett vil gjelde i dette tilfellet.

4. Dupliser ordre
Fra tid til annen fikk vi duplikat rekkefølge (to eller flere av svært like bestillinger) plassert i en kort periode fra hverandre av kunder. Av sikkerhetsmessige grunner vi ikke har tilgang til kredittkort detaljer om kunder og alle betalinger for bestillinger er godkjent av kunden selv.

Våre bestiller forberedelse prosesser er automatisert og vi kan ikke fange dupliserte ordre med mindre varslet av kunder. Vi kan ikke garantere at vi vil lese forespørsel om å kansellere et duplikat ordre pri


Returrett

Hvis du ikke er fornøyd med produktet vårt, må du kontakte oss i løpet av noen week.All elementer sendt tilbake til oss må være i original stand ienot slitt, endres eller vasket, med alle koder vedlagt. Eller varer vil bli returnert til avsender.
1. En retur Autorisasjon må innhentes fra kundeservice spesialist. Eller den returnerte pakken vil bli returnert til deg.
2. Vennligst oppgi grunn for retur for å få tilbake autorisasjonen og retur-adresse.
3. Pakk merchandise sikkert. Vennligst inkluder følgende informasjon med hjemkomst: bill-til navn, adresse, skip-til navn, adresse, ordrenummer, årsak til retur.
Tilbake